Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vitaal Water Almere & Maastricht / Praktijk In-Touch

Change your Water, Change your Life!

Regelmatig krijg ik de vraag:"Hoe weet ik of ik gezond genoeg eet? Krijg ik wel voldoende voedingsstoffen binnen? Zijn de multi-vitaminen die ik slik wel goed genoeg voor me? Kun jij me goede voedings- supplementen adviseren?" Ik ging op onderzoek uit en mijn collega's bleken hier al maanden mee bezig te zijn. Zo werd Ringana ontdekt. Nog onbekend in Nederland maar met haar oorsprong in Oostenrijk, heeft het daar en in de omringende landen reeds 300.000 enthousiaste gebruikers. Wij zijn het inmiddels ook gaan gebruiken en zijn helemaal overtuigd! Lees verder hoe je kennis kunt maken met dit 100% natuurlijke en 100% werkzame product....

Biologisch, vers, fit en vitaal, lekker jong blijven uitzien zijn volgens ons ook thema’s die bij jou spelen.


Schoonheid van binnen en van buiten, zonder gifstoffen, zonder conserveringsmiddelen en dierproefvrij. Een stralende huid, een heerlijk gevoel, stabiele stemming en een helder hoofd. Weten wat je wilt, gefocust kunnen zijn. Je helemaal goed voelen. Maar soms een beetje te druk om elke dag je goed te voeden met tenminste 5x fruit en 5x groenten? Best lastig om echt goede huidverzorgings -producten te vinden die echt werken, heel hoog in echt werkzame stoffen en ook nog gifvrij en puur natuurlijk is zijn?


Op www.ringana.com kun je nog meer informatie vinden, alle producten nader bekijken en dit is ook de toegang tot de webshop van Ringana.

MEER INFO OVER DE PRODUKTEN VAN RINGANA

Ringana, voor een gezonde schoonheid van binnen en van buiten. Vers, Biologisch, puur natuur, 100% plantaardig en door de zon gerijpt, zonder gifstoffen en of dierproeven, daarom beperkt houdbaar! ·


Alles is Vers, Biologisch, Dierproefvrij en met veel aandacht voor het milieu vervaardigd.


Een voedingsupplementen lijn die mogelijk zijn weerga niet kent. In dagelijkse dosering gevriesdroogde verpakte “packs” met zeer hoogwaardige, verse en 100% natuurlijke voedingsstoffen die er voor zorgen dat je lichaam weer in optima forma komt. Als optimale dagelijkse basisverzorging kent Ringana het ABC principe dat je elke dag inneemt om je lichaam en dus elke cel weer volledig te voeden en van maximale energie te voorzien:    

Anti oxidanten pack met natuurlijke vitaminen, mineralen en anti oxidanten uit o.a. gojibes, acai bes, granaatappel, met curcuma, Q10. Perfecte hulp om vroegtijdige veroudering te voorkomen en vrije radicalen in het lichaam af te voeren.


Basen pack met Chlorella, Spirulina, algen, tarwegras, brandnetel etc. om de zuur- basen in het lichaam goed in balans te helpen houden.


Cleansing pack met o.a. vezels van de baobab boom, met pro biotica & supervruchten voor een goede darmflora, stabiele bloedsuiker, goede cholesterol verhouding en verbetering van het immuun systeem.


Ook zijn er packs voor gewichtbeheersing, meer energie en voor sporters.


Aanvullende volledig natuurlijke “caps” met een prachtige en krachtige Chinese, Ayurvedische en Westerse kruiden voor speciale behoeftes zoals: Haar, Huid en Bindweefsel, Overgang, Prostaat, Bloedsomloop, Immuunsysteem, Stemming & concentratie, D-Tox, Zon bescherming, Blaas en Nieren, Gewichtsbeheersing, Sport, Slaap, Zuur-base balans.

 

Twee Energie drankjes voor wonderbaarlijk lekker gezond gevoel: Enerchi en Matcha Thee.


Een huidverzorgingslijn voor huid en haar, voor babies, kinderen, mannen en vrouwen, met 100% werkzame stoffen zonder belastende minerale oliën, zonder conserveermiddelen, zonder parabenen. De huid smult hiervan!


Ringana produkten zijn voor eigen gebruik, voor gebruik in je schoonheidssalon of te adviseren aan je cliënten in je praktijk. Ook zijn er van een aantal producten mini-verpakkingen om ze te kunnen uitproberen.


Ringana produkten worden vers vanuit de fabriek in Oostenrijk direct naar jou toe gestuurd.


We kunnen je erbij helpen maar je kunt hier ook gelijk BESTELLEN.


Binnen Almere bieden we de mogelijkheid voor je te bestellen en zodoende de verzendkosten te besparen!


“Gezondheid moet voor iedereen betaalbaar zijn”

Andreas Wilfinger , oprichter Ringana


Praktijk In-Touch is onafhankelijk Ringana Distributeur