Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Vitaal Water Almere & Maastricht / Praktijk In-Touch

Change your Water, Change your Life!

Activiteiten


Momenteel beperken de activiteiten zich tot online presentaties via ZOOM. Presentaties worden georganiseerd voor Water & Gezondheid en BEMER fysische vaattherapie. 

Presentaties 'Water & Gezondheid'

Wekelijks organiseren wij een informatie avond over de functie en het belang van water voor je gezondheid en wat het alkalische, ge├»oniseerde Kangen water voor je kan betekenen. Wij doen dit tegenwoordig online via ZOOM. 


De presentatie wordt uitgevoerd door een expert op dit gebied, tevens acupuncturist, en je krijgt uitgebreide medische en wetenschappelijk bewezen informatie, aangevuld met duidelijke testen die de meetbare verschillen laten zien tussen verschillende soorten water en dranken.


De presentaties worden altijd als interessant en leerzaam ervaren. Wil je een keer vrijblijvend meekijken, stuur dan even een mailtje naar [email protected] voor een link van de volgende Zoom meeting. De avonden wisselen wekelijks om iedereen de gelegenheid te geven een geschikte avond te vinden. De presentaties zijn altijd van 20 - 21 uur gevolgd door tijd voor vragen.


Voor meer informatie kun je ook kijken bij KANGEN WATER en Wat doet verzuring met je lichaam?