Vitaal Water Almere /  Praktijk In-Touch - Change your Water, Change your Life!
Behandelmethoden
 
Bij Praktijk In-Touch wordt, naast de gesprekken die we voeren, voornamelijk gebruik gemaakt van drie complementaire helingsmethoden, te weten Touch for Health, Quantum Touch en de MIR-methode. Ik leg hieronder beknopt uit wat de verschillende mogelijkheden zijn.
 
Jouw verhaal, jouw puzzel.
 
Vaak komt iemand binnen met 'een verhaal'.
Er is iets gebeurd in de familie, op je werk, in je relatie. Er is iets wat je dwarszit, verdriet doet, vast zit en je komt er alleen niet uit. Praten helpt, zeker als er in je naaste omgeving niemand is om het mee te delen. Ik kan naar je luisteren en vanuit mijn ervaringen en intuïtie inzichten bieden die aanvullende stukjes in jouw puzzel kunnen betekenen. Je verhaal kan gecombineerd worden met een behandeling, maar blijkt op dat moment je behoefte groter aan 'een luisterend oor' dan kunnen we ook daar gehoor aan geven.
Eventueel kan het gesprek gecombineerd worden met Stress-Release*.
 
Relax!
 
Liever even geen zware gesprekken of gepuzzel en toch weer je energie in balans?
Met een combinatie van een meridiaancorrectie en een Quantum Touch healing of basis-voetreflexbehandeling en ontspannende achtergrondmuziek kom je helemaal tot rust. Doe dit bij voorkeur als je het daarná ook rustig aan kunt doen!
Deze behandeling geef ik graag als vervolgafspraak.
 
 
Wat is de MIR-Methode®?
 
De naam ‘MIR’ staat voor Mentale en Intuïtieve Reset. De MIR-Methode is een
Zelfhelingsmethode
en is bedoeld voor mensen met emotionele en lichamelijke klachten die daar zelf wat aan willen doen.
Wanneer je merkt dat het smeren van cremes of het slikken van medicijnen niet langer meer werkt, is het noodzaak om de oorzaak van je klachten aan te pakken.
In de MIR-Methode wordt daar aan gewerkt, zowel lichamelijk als emotioneel. De methode zorgt er namelijk voor dat het zelfhelende vermogen van je lichaam weer wordt geactiveerd. Wat je daarvoor moet doen, kan je zelf en in je eigen omgeving. Het is heel erg eenvoudig uit te voeren en zeer effectief en kost je slechts enkele minuten per dag.
Mocht je begeleiding nodig hebben, dan kan ik, als MIR-coach, je daarbij helpen. Mensen met een strikt medicijngebruik,  wordt in ieder geval aangeraden dit eerst te checken met een MIR-coach en ook de huisarts hiervan in kennis te stellen. Daarna kun je zelf thuis aan de slag. Er zijn prachtige resultaten bij mensen met o.a. allergieën, rookverslaving, bedplassen, longaandoeningen, slaapstoornis, energiegebrek, reuma, hormoonstoornissen etc. Maar ook mensen die gewoon 'in een dip zitten', een bepaald probleem hebben waar ze maar niet uit komen, ervaren dat ineens 'het kwartje valt' als ze met de MIR-methode zijn begonnen. Vaak zijn het dan mooie inzichten die onverwachts een deur openen naar de oplossing.
Voor kinderen is er een speciale KINDER-MIR, die erg leuk is om te doen!
Op de website
www.mirmethode.nl kun je uitgebreide informatie, videoinstructies en vele goede ervaringsverhalen vinden.
 
Lijkt het je leuk vrijblijvend een keer een lezing / demonstratie over de
MIR-Methode bij te wonen in Almere, stuur dan even een mailtje naar info@in-touch.nu en je ontvangt een uitnodiging.
 
Wat is Quantum-Touch®?
 
Een heel eenvoudige, maar zeer effectieve behandelmethode die het zelfherstellend vermogen van het lichaam aanspreekt. De daarbij altijd aanwezige intelligentie van elke cel in ons lichaam maakt het compleet.
Het menselijk lichaam is van nature een heel intelligent mechanisme. Artsen en wetenschappers zijn al decennia lang bezig om alle geheimen van het lichaam te ontrafelen.
Quantum-Touch® is een techniek die een beroep doet op deze lichaamsintelligentie.
Echter het gebruik maken van deze geweldige eigenschap van het lichaam is niet alleen voorbehouden aan artsen en/of wetenschappers. Nee, ieder mens heeft het in zich.
Uitgebreide info vind je op
 
Wat is Touch for Health?
 
Touch for Health is een holistische kinesiologie methode die spiertesten gebruikt om te onderzoeken hoe de energie door het lichaam stroomt, waar deze blokkeert en hoe blokkades kunnen worden opgelost. Dat laatste kan op veel manieren met behulp van: fysieke houdingsanalyse, voeding, emotionele stress reductie, acupressuur, reflexzones, activering van het lymfesysteem, enz. Daarbij wordt steeds de nadruk gelegd op het bewustwordingsproces zodat blokkades niet opnieuw terugkeren.
Blokkades in energiebanen van de organen wijzen namelijk vaak in de richting van specifieke emotionele oorzaken. Door deze "vertaling" krijg je meer inzicht in de oorsprong van je klacht.
 
Een onderdeel van Touch for Health is Stress Release*.
Stress Release is een techniek waarbij gebruik wordt gemaakt van heel subtiele acupressuur van neurovasculaire punten op het hoofd. Hiermee kun je stress van bepaalde emoties die aan je verhaal verbonden zijn, en die je stress veroorzaken, verlichten.
 
Meer info over Touch for Health en de opleiding:
www.kinese.nl en www.welkin.nl

Familieopstellingen
 
In 2010 maakte ik kennis met familieopstellingen, ook wel bekend als systeemopstellingen. Het is een bijzonder systeem om heel diepgaand de oorzaak van bepaalde problemen te ontcijferen en ze vervolgens los te laten.
Ik doe deze familieopstellingen bij Annebiene Pilon in Leusden, een zeer deskundig therapeut met jarenlange ervaring op dit gebied.
Cliënten met traumatische ervaringen of gezondheidsproblemen, kan ik begeleiden bij deze familieopstellingen. Vaak leiden deze tot belangrijke inzichten en kunnen een bewustzijnsproces op gang brengen. Emotionele blokkades kunnen hierdoor opgelost worden en genezing (fysiek of mentaal) wordt gestimuleerd.
Familieopstellingen worden in een groep uitgevoerd en worden als heel indrukwekkend ervaren.
Meer informatie vind je op http://www.annebiene-vladimir.nl
 
 
 
Website Builder
mogelijk gemaakt
door Vistaprint